domingo, 23 de julio de 2017

Build done but needs some troubleshooting pc building site custom pc builder

PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant

Type Item Price
CPU Intel - Core i7-7700K 4.2GHz Quad-Core Processor $323.89 @ OutletPC
CPU Cooler Noctua - NH-D14 65.0 CFM CPU Cooler $69.95 @ Amazon
Motherboard MSI - Z270 GAMING PRO CARBON ATX LGA1151 Motherboard $166.98 @ Newegg
Memory G.Skill - Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory $131.88 @ OutletPC
Storage Samsung - 850 EVO-Series 250GB 2.5" Solid State Drive $104.81 @ Newegg
Storage Seagate - Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive $66.89 @ OutletPC
Video Card EVGA - GeForce GTX 1080 Ti 11GB FTW3 GAMING iCX Video Card $759.99 @ Amazon
Case Corsair - 300R ATX Mid Tower Case $69.99 @ Amazon
Power Supply EVGA - SuperNOVA G2 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply $89.99 @ Amazon
Monitor Acer - Predator XB271HUA 27.0" 2560x1440 165Hz Monitor -
Prices include shipping, taxes, rebates, and discounts
Total (before mail-in rebates) $1794.37
Mail-in rebates -$10.00
Total $1784.37
Generated by PCPartPicker 2017-07-23 11:13 EDT-0400

Provide any additional details you wish below.

First off, I want to thank this sub for being super helpful when I was building my first PC. It has been a decade since I last upgraded, and I decided to go with top specs. Honestly, I would say it probably isn't worth the money unless you have extra to spend. Mid range builds get the job done and are more than enough. I do love my build though, and I use its power in other ways.

That being said, I have run into some issues with the 1080 ti FTW3. First off, with the noctua being pretty much silent, I have started to hear this weird clicking sound whenever I have intense processes for my gpu. It doesn't always happen, but when it does it is loud and annoying.

What bothers me the most is actually the audio noise. I have an Audient iD4 audio interface hooked up to JBL reference speakers for music production. Everything is fine unless I start gaming. I get loud noise unless the amps are turned pretty much to zero. The whole point of the audio interface was getting the signal out of the computer to lessen the noise, but for some reason it is not working in this computer, and I don't understand why. Besides that, my audio will sometimes drop completely, and I will have to restart to get sound again.

submitted by /u/MREDPANDA
[link] [comments]

from /r/buildapc - Planning on building a computer but need some advice? This is the place to ask! https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/6p1vz4/build_done_but_needs_some_troubleshooting/
via IFTTT
build your own computer

No hay comentarios.:

Publicar un comentario